• Geri dön

  • 96 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


DeFacto’nun marka yüzü Alp Navruz, DeFacto FİT'in birbirinden şık ve enerjik spor giyim tasarımlarını sergilemek üzere spor rutinini yaparken
kameralar karşısına geçti.

Sportif kişiliği ile tanınan ünlü oyuncu Alp Navruz, DeFacto FİT’in yeni koleksiyonunda yer alan en dinamik parçaları deneyimledi. Hedeflerine ulaşmak için spor rutinini gerçekleştirirken DeFacto FİT koleksiyonunu tercih eden Alp Navruz, şık ve enerjik seçimlerini sergilemek üzere kamera karşısına geçti. DeFacto’nun marka yüzü olan ünlü aktör Alp Navruz’un seçimlerinde; dokulu kumaş özelliği sayesinde nefes alabilen tişörtler, şortlar ve diz yapmayan performans odaklı eşofmanlar ön plana çıktı.

Hareket halindeyken de şık olmak isteyen erkeklere özel ürünler
Spor giyimde de fark yaratan global moda markası DeFacto, DeFacto FİT koleksiyonu ile sporcu ruhlu erkeklerin karşısına çıkıyor. Koleksiyonda yer alan ürünler, spor yaparken bedene hareket özgürlüğü sağlarken sportif ve şık bir görünüm kazandırıyor. DeFacto FİT’in birbirinden özel tasarımları arasında her spora uyum sağlayacak ürünler bulunuyor. Sporcu ruhlu erkekler, DeFacto FİT koleksiyonları ile stilini hareket halindeyken de yansıtıyor.

DeFacto’nun tüm ürünlerine www.defacto.com web adresinden, mobil uygulamasından ve mağazalarından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL